Contacteer Stijn voet

Nieuwbouwproject Processieweg/Kestelstraat in Aalter

Op de hoek van de Processieweg en de Kestelstraat in het centrum van Aalter worden dit jaar drie nieuwe woningen gebouwd op deze superieure ligging. Vanaf deze locatie met landelijk karakter is alles te voet bereikbaar: de markt, het openbaar vervoer, scholen, winkels, enz... Op een paar minuten bereik je de E40 en de expressweg richting Knokke. 
Voor wie graag wil wonen in een mooi en eigentijds project is dit een unieke kans tot het kopen van een kwalitatief afgewerkte thuis die traditioneel gebouwd zal worden. En "mooi" is daarbij een goed gekozen woord want dit nieuw en stijlvol woonproject combineert tal van opvallende kwaliteiten die absoluut de moeite waard zijn om te bekijken.

De woningen zullen voldoen aan de laatste nieuwe normen qua isolatie, ventilatie en beschikken bovendien over 10 zonnepanelen. 
Dit kleinschalige project met 3 woningen staat garant voor wonen met uitstraling op een centraal gelegen en interessante plek. Architect Berkein heeft daarbij gekozen voor een doordacht ontwerp met een hedendaagse look en feel met veel lichtinval.

De woningen hebben qua inrichting standaard 4 slaapkamers, een volledig ingerichte keuken met natuursteen en een badkamer met inloopdouche en ligbad. Verder staat de ontwikkelaar garant voor een verzorgde afwerking met kwaliteitsvolle materialen en een tijdloze architectuur. Als koper krijg je inspraak in zowel de inrichting, de indeling als de afwerking van de woning.

Ook als belegger kies je hier voor een solide investering met een vast huurrendement.

Gesplitste aankoop met grond- en constructiewaarde.

Contacteer ons vandaag nog voor verdere info en om jouw woning te reserveren aan de lanceerprijzen vanaf € 367.000 (excl. kosten) - www.stijnvoet.be - hallo@stijnvoet.be
contacteer ons

Gelijkvloerse verdieping

Omschrijving Slaapkamers Badkamers Oppervlakte Terras Prijs
Villa – NB1006 - LOT 1 4 1 179 m² 513 m² Verkocht
Villa – NB1006 - LOT 2 4 1 183 m² 333 m² Verkocht
Villa – NB1006 - LOT 3 4 1 155 m² 254 m² Verkocht

Vragen over dit project?

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw familienaam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden

Investeren in vastgoed? - Stijn Voet Immobiliën

Investeren in Vastgoed is investeren in zekerheid en in de toekomst. Wonen is een basisbehoefte die altijd zal blijven bestaan. Vraag is alleen hoe je hieraan begint. Daarom nodigen we jou graag uit om even contact op te nemen zodat we jou het juiste advies kunnen geven over wat nu een goede belegging is en waar je het beste op let. Verdere tips en advies vind je alvast door te klikken op 'contacteer ons'.
contacteer ons

Wenst u op de hoogte gehouden te worden van acties van dit project?

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw familienaam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden