Contacteer Stijn voet

Jouw woning verkopen

Waarom kiezen voor Stijn Voet Immobiliën?

Stijn Voet Immobiliën is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van huizen, appartementen, bouwgronden en nieuwbouwprojecten. Naast het vastgoed om te wonen kan je bij ons ook terecht voor bedrijfsvastgoed zoals winkels, handelszaken, kantoren en bedrijfsgebouwen. Kortom, alles wat met commercieel vastgoed te maken heeft.
Wie wil investeren, nodigen wij graag uit zodat we voor jou een persoonlijke financiële analyse kunnen maken. Zo kunnen we komen tot een advies op maat rekening houdend met jouw specifieke wensen.
Beginnen doen we altijd met een goed gesprek om te luisteren wat jouw wensen zijn en wat jij écht belangrijk vindt wat we doen. Daaruit bepalen wij onze strategie en delen wij maar al te graag onze ervaring in vastgoed, nu al 20 jaar lang.

Q-sale - Stijn Voet Immobiliën

Jouw eigendom verkopen via het unieke verkoopconcept Q-sale met snel en bewezen resultaten? Contacteer ons nu voor een vrijblijvend gesprek.
ontdek meer
 1. Kiezen voor meer dan 20 jaar ervaring

  Stijn Voet Immobiliën heeft 20 jaar ervaring in de verkoop en verhuur van alle vastgoed. Wij staan garant voor een persoonlijke service, professionaliteit en het beste resultaat voor jouw vastgoed. Verwacht van Stijn Voet Immobiliën zo veel meer dan een gratis schatting.
 2. Gratis waardebepaling, marktstudie & advies

  Het bepalen van de waarde van jouw eigendom is een belangrijke stap in het verkoopproces. Bij iedere verkoop zullen wij dan ook een doorgedreven schatting en marktanalyse maken om tot het juiste advies te komen.
  Vraag nu een gratis schatting aan
 3. Kiezen voor Q-sale?

  Een leuk verkoopconcept waarbij alle kandidaat-kopers op eenzelfde bezoekdag langskomen en hun bod kunnen uitbrengen onder gesloten omslag. Op die manier krijg je een correct antwoord van de markt en bereik je de maximum prijs voor jouw verkoop.
  Wat is Q-sale?
 4. Jouw dossier

  Ook in het juridisch kluwen en de hele administratieve afhandeling zorgen wij voor de nodige ondersteuning met een compleet dossier waarin oa de attesten vervat zitten die verplicht aanwezig moeten zijn.
  Welke documenten heb je nodig?
 5. Sterk in Marketing

  Door het maken van een doorgedreven marktanalyse weten wij jouw koper te vinden en zullen wij naast het maken van professionele foto's ook zorgen dat jouw eigendom geadverteerd wordt via de beste kanalen:
  - alle portaalsites zoals Realo, Immoweb, Immovlan, Hebbes, Logic-immo, Zimmo,...
  - postale mailings met gemiddeld 5.000 à 10.000 flyers
  - Google- en Facebook campagnes
  - digitale mailings naar gemiddeld 5.000 potentiële kandidaten
  - advertenties in de juiste magazines, kranten en tijdschriften
 6. Sterk in onderhandeling & afhandeling

  Ieder bezoek wordt door ons begeleid en verder opgevolgd. Wanneer een kandidaat verdere interesse heeft zullen wij voor jou de nodige onderhandelingen voeren zodat de beste prijs bereikt wordt. Het laatste woord is steeds aan jou als eigenaar.
  Van zodra er een akkoord is zullen wij alles verder afhandelen en vergezellen wij jou graag tot bij het verlijden van de akte.