Huis te koop € 396.189

Gitsestraat 8800 Roeselare 4 1 187 m² 381 m²

Beschrijving

Voor wie graag in de stad wil wonen en op zoek is naar een rustige thuis zal in dit project zeker zijn gading vinden. Op een boogscheut van het centrum bouwt deze gerenommeerde ontwikkelaar 10 nieuwe en duurzame woningen. Door samen te werken met architectenbureau WAB is dit een meer dan verfijnd woonproject geworden met oog voor optimaal wooncomfort, duurzaamheid en hedendaagse trends.
Vanaf deze unieke en rustige locatie is alles vlot bereikbaar zoals scholen, winkels, openbaar vervoer, enz... De voornaamste invalswegen zoals de R32, de A17 en het station liggen in de nabijheid waardoor u zich heel gemakkelijk en vlot kan verplaatsen naar uw bestemming. De Grote Markt in Roeselare is met de fiets slechts 8 minuten verwijderd.

De promotor, die meer dan 60 jaar ervaring heeft, werkt enkel samen met mensen en bedrijven die een ijzersterke reputatie hebben waaronder architectenbureau WAB uit Brugge. Deze drie-gevel woningen zijn top

qua afwerking en voldoen aan de laatste nieuwe normen qua energie met aansluiting op het warmtenet en zonnepanelen. De woningen hebben naast een ruime living ook een bureauruimte, 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Gelijkvloers:
Inkomhal met toilet en technische berging - lichtrijke leefruimte (56m2) - open ingerichte keuken - carport met fietsen/afvalberging - tuin

1ste Verdieping:
Nachthal met toilet - 3 of 4 slaapkamers - dressing - 1 of 2 badkamers met ligbad en dubbele regendouche

Algemeen:
- Grondoppervlaktes: 381m2 
- E-peil 20
- Aansluiting op het warmtenet
- Vloerverwarming (gelijkvloers)
- 8 zonnepanelen (min. 325Wp)
- Ventilatiesysteem D met warmterecuperatie
- Gesplitste verkoop met grond- en constructiewaarde
- Verwachte oplevering september 2021

Contacteer ons vandaag voor meer info: www.stijnvoet.be - m. 0497 977 056 (7/7)

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Voet Stijn E: hallo@stijnvoet.be T: 0497 977 056