Huis te koop € 889.000

Radestraat 5 9990 Maldegem 3 2 4.700 m²

Beschrijving

Op fietsafstand van het centrum ligt deze landelijke woning op een perceel van 4.700 m². Gebouwd in 1996 met oog voor detail en in het jaar 2000 uitgebreid en voorzien van paardenboxen en bijgebouwen. Het huis is momenteel ingericht met twee ruime slaapkamers (waarvan één gesplitst in een studieruimte met achterliggende slaapkamer) met de mogelijkheid om een extra slaapruimte te realiseren op de tweede verdieping.
De naastliggende weide is voorzien van een houten hekwerk die de woning en de omgeving samen brengen tot één fraai geheel. De met zorg aangelegde tuin is voorzien van diverse struiken en bloeiende heesters die het hele jaar door zorgen voor een mooi kleurspektakel en voor de nodige privacy. Vanaf de verschillende terrassen kan je genieten van de mooie vergezichten.

Gelijkvloers (157m2):
Inkomhal (5m2) - living met open haard (53m2) en aansluitende veranda (27m2) met airco en zonwerende beglazing - ingerichte keuken (16m2) met o.a. een inductiefornuis, dampkap, vaatwasmachine, oven, koelkast, teppanyaki
plaat en warmhoudlade - wijn/voorraadkelder - de woning is omgeven door een prachtig aangelegde tuin met zicht op weide's.

1ste Verdieping:
Nacht- en traphal met toilet - 3 kamers (27m2, 21m2 en 12m2). De master bedroom heeft een eigen geïntegreerde badkamer met ligbad, douche en meubel. De tweede kamer heeft een eigen douche en lavabo

2de Verdieping: zolderruimte (via valtrap)

Bijgebouw paarden (74m2) met verschillende paardenboxen en (hooi)zolder van 23m2

Bijgebouw 2 (150m2) met dubbele garage en bergplaats met hoge inrijpoort

Algemeen:
- perfecte verbinding naar de N49 (Antwerpen, Knokke-Heist) - E40 (Aalter, Gent)
- vloerverwarming
- waterputten op het domein en watervoorziening in de weide
- alarminstallatie en videofoon
- muziekinstallatie in volledige woning
- verwarming middels CV-ketel op gas, vloerverwarming, radiatoren en airco-installatie
- wateronthardingsysteem
- tuinverlichting en tuinirrigatie
- mogelijkheid tot aankoop extra grond

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Voet Stijn E: hallo@stijnvoet.be T: 0497 977 056